Yritys

Laadukkaasti rakennetuissa CasaTaloissa viihdytään


Rakennamme toimivia ja taloudellisia koteja, joissa voidaan nauttia elämästä siten, että aikaa ja rahaa jää myös muihin elämän tärkeisiin asioihin. Teemme rakentamista perustajaurakointina, mikä tarkoittaa, että hankimme tontin sekä suunnittelemme, rakennamme ja markkinoimme rakennuskohteen itse. Olemme erikoistuneet arkkitehtonisesti houkutteleviin, järkevän kokoisiin ja avariin asuntoihin, joita markkinoimme Casa-Talo -nimellä. Asiakkaamme valitsee asuntoonsa mieleisensä sisustuksen ja me rakennamme asunnon valmiiksi laadukkaiden suunnitelmien mukaan. Vuonna 2016 rakensimme valmiiksi 46 asuntoa, vuonna 2017 38 asuntoa ja vuonna 2018 valmistuu yhteensä 94 asuntoa. Asunnot sijaitsevat keskeisillä paikoilla eri puolilla pääkaupunkiseutua.

Perheyhtiö Sajucon Oy on ylivalvoja Sakari Lahtisen vuonna 1993 perustama rakennusalan yritys. Yrityksen avainhenkilöillä on monipuolinen kokemus rakennusalalta ja yritysjohtamisesta. Sajucon Oy:n työllistää joko suoraan tai välillisesti kymmeniä työntekijöitä. Rekrytoimme ja kartoitamme uusia rakennusalan ammattilaisia sekä alihankkijoita yhteistyöverkostoomme.

Koti järjellä ja tunteella

Sajucon Oy:n asuntotuotanto painottuu kohtuuhintaisiin pari-, rivi- ja kerrostaloasuntoihin. Rakentamamme asunto-osakeyhtiöt saattavat myös muodostua monen talotyypin yhdistelmistä ja sisältää myös erillistaloja. Tutustu tällä hetkellä rakenteilla olevien kohteiden lisäksi myös aiempaan tuotantoomme.

Kiinnitämme asuntojen sijainnissa erityistä huomiota arjen sujuvuuteen: rakentamamme asunnot sijaitsevat keskeisillä paikoilla ja hyvien liikenneyhteyksien läheisyydessä eri puolilla pääkaupunkiseutua.

Toimintamme kulmakivet: kustannustehokkuus, elinkaariajattelu ja asumisen tarpeet

Toimintaamme ohjaavat suunnittelun järkevät ja kustannustehokkaat ratkaisut, rakennuksen elinkaariajattelu sekä asumisen tarpeet. Suunnittelemme ja rakennamme asuntoja, jotka kestävät aikaa ja joissa on matalat elinkaarikustannukset. Lisäksi kiinnitämme erityistä huomiota tulevien asukkaiden asumisen tarpeisiin ja asukasviihtyvyyteen. Siinä onnistuaksemme, haluamme olla suoraan yhteydessä asuntojemme asukkaisiin.